Flyv billigt til Paris

Søger du efter billige flybilletter til Paris, brug da et af de sites på nettet, der har specialiseret sig i at finde de billigste flybilletter på nettet. Fx Expedia.dk. Så behøver du ikke selv bruge energi på at besøge alle luftselskabernes hjemmesider. Det tager 2 timer at flyve fra Danmark til Paris. Og det er nemt at finde billige fly billetter til Paris. De fleste flyselskaber flyver til Charles De Gaulle 2 lufthavnen.

Fra Billund er det pt. British Airways der flyver dertil, og fra Kastrup er det Air France, Norwegian Air Shuttle, SAS og AlItalia der tilbyder direkte ruter. Du kan også vælge at mellemlande i Amsterdam med KLM eller i Frankfurt med Lufthansa.

Min erfaring siger mig,  at hvis du bestiller i god tid, rejser uden for sæsonen og/eller er lidt fleksibel mht. afrejsedag kan du sagtens finde billige flybilletter til omkring 1000 kr. pr. person. Nogle gange endda mindre, men 1500 kr. er også en god pris for en storbyferie i Paris.

Når du ankommer til lufthavnen, følger du bare skiltene fra terminalen mod “Trains to Paris”. Her hopper du så på et tog, og står af et centralt sted i byen. Den tur tager ca. 45 minutter. Billetter kan købes i alle billetautomater eller i billetlugen. Stå af på Gare du Nord, som har metrolinier til stort set alle steder i hele byen. Du kan sagtens stå i Danmark kl. 8 om morgenen og sidde på dit hotel i Paris til middag.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.