Find et godt hotel i Paris

Det er supernemt at finde et hotel i Paris hjemmefra. Du kan f.eks. bestille fra Hotels.com. Det har jeg gjort flere gange, og det er sjovt at sidde og finde det helt rigtige hotel,med den helt rigtige beliggenhed, til den helt rigtige pris. Der er SÅ mange hoteller at vælge imellem, og min erfaring siger  mig, at tre-stjernede hoteller i Paris, måske ikke lige har den samme standard som trestjernede hoteller i Danmark. Det kan altså også blive for billigt. Jeg vil i hvert fald næste gang jeg skal bo på hotel i Paris, vælge et hotel med en lidt højere standard.

typisk-parisisk-hotelvindue

Når man er turist i Paris, er det rart lige at komme hjem til hotellet og holde siesta, for storbyferie er ikke nogen “slappe af ferie”. Og så er det rart at ens hotel er et hyggeligt sted at være, og frem for alt, at det ligger så tæt på en metrostation som muligt. Så har du nemlig muligheden for lige at smutte hjem forbi og holde en times pause midt på dagen. Det får du ikke gjort, hvis du skal gå en kilometer fra metroen før du kan smide dig i sengen.

Hvis du gerne vil høre andre turisters erfaring med det hotel i Paris du er ved at booke, så kan du gå ind på en af nettets mange hotel review sites. Her skriver turister fra hele verden deres uforbeholdne mening om deres hotelophold. Det giver dig en god rettesnor mht. om du er ved at vælge en rotterede eller et super sted.

Du kan tjekke hotel anmeldelser på hoteller i Paris på TripAdvisor.com